Forum klasy ILb
Strony: 1 2 --»
Użytkownik
Czornuchy atakują Forum !!xD
ejj. Ty mój piegusku.!:d Ty juz taka czarna to nie jestes.! bo masz pasemka blond
nie mam piegow !! ale odrosty mam czarne!! i jestem naturalna czarna i to sie liczy!!! ha ha taka cwana jestem :)teraz cwaniakuje jak Mikułka x)
właśnie Mikuś jaki szpan ze forum założył huhu nie podskoczysz:D <hahaha>
wiesz musi troche wyrwać laski może na Forum polecą x))
no tak, ale to forum tylko dla klasy chyba ze ma na oku jakoś z naszej klasy huhu HOT.! ;D
wiesz Misia bardzo chętna jest xD ostatanio chcice ma niezła ale myślę ze Mikuś nie gustuje w takich
Misiak to Misiak:D ma swoje Misie z lasu i od nich sie uczy zboczonych rzeczy
Misiak mowi przyjdz do lasu dostaniesz patykiem w dupe xDD i dlatego sie uczy tego i lapie gdzie niegdzie bo czai gdzie najlepiej trafic.! juz to widzialam jak sie czail na Krolewne.!
noo tylko patrzy i patrzy....iii myssliii......jak by tu jej zaimponować.... czy go kocha ... ahhh ta miłość cóż ona nie robi z ludźmi....
Administrator
ej prosze tu bez wrzut na mnie bo bany poleca teraz ja jestem wladca!
nie badz taki cwaniak !!:DxD
huuuuuuuuuuuuu.! to Twoja wina.! bez happy endu smutny finał.! wciagasz jak wideo gra.! [Cośś o klasie] ;DDDMikuś, przepraszam władco nie lansuj sie tak że jestes ADMINEM.! to bedziesz ;DDDD
czarnaaxd napisał:Mikuś, przepraszam władco nie lansuj sie tak że jestes ADMINEM.! to bedziesz ;DDDD
Mikuś, przepraszam władco nie lansuj sie tak że jestes ADMINEM.! to bedziesz ;DDDD
powiadasz? trzeba byedzie pomyslec P.S A tak na marginesie : kto ma forum ma wladze
my z Anna mamy.! bo jesteśmy naj naj bardziej Aktywne powinneś dać nam jakieś przywileje czy cóś ?